Fotoğrafım
Türkiye
Bir zamanlar ful yaprakları adında bir çiçek kız vardı.Saçları tuhaftı.Bir tutamı domates kırmızısı,perçemleri havuç rengi,kalanlarsa ahududu şerbeti gibi kızıldı.Pembe gözlükleriyle dünyayı ve insanları koşulsuz sevmeye kararlıydı ama gerçekleri görmesi zaman almadı.Canını yakanlardan kurtulmayı denedi, doğrulup toparlandı,gözyaşlarını sildi ve aynaya baktı. Gülümseyerek kendine bir söz verdi.Çiçek kızın hayattaki serüveni her daim taptaze ve rengarenk olacaktı... İletişim : fulyapraklari@hotmail.com

değer verenler

31 Ocak 2009 Cumartesi

"nadas"


Nadastayım:)

Yok tatilde değilim, ama herşeyden uzaktayım...

Bilgisayardan, boş konuşmalardan, telefondan, görmek istemediğim insanlardan uzakta beynimi ve vücudumu dinlendiriyorum.

Döneceğim hem de çok güzel yazılarla, şimdilik hepsini içimde biriktiriyorum, merak etmeyin:)

5 yorum:

nergisce dedi ki...

dinlen ve gel:)

guguk kuşu dedi ki...

Umarım verimli bir nadas olur...görüşmek dileği ile

Adsız dedi ki...

insan bazen herşeyden uzaklaşmak istiyor, kendini toparlave yeni enerjik yazılarınla burada ol ltfn , bekliyoruz :)

Adsız dedi ki...

dopdolu bir şekilde gelmeni bekliyoruz.. ama o saydıklarından fazla da uzaklaşma gittiğin yerle döndüğün yer arasında bağlantı kuramayıp ortada biyerde kalakalırsın. hayat bu seni sen yapan şeyler.. keyfine bak. ben çookk yaşadım böle... şimdiden hoşgeldin..

Basak dedi ki...

Harika bir karar ve süreç... Ben de nadasa bırakmıştım kendimi bir süre önce (ki aynı şiddette olmasa da devam ediyor). Sonucu harika oluyor, bekle ve gör. Hiç bir şeye zorlama kendini (ki anladığım zaten böyle yapıyorsun). Bolca "zihnini gözlemlemeyi" unutma, gözleyen ile gözlemlenen aynı değil çünkü. Gözleyenin sesini duy, dediklerini yap. Sevgiler

EMEĞE SAYGI

Internet-Gazete-Dergi ve her türlü basılı yayın için geçerlidir : Yazılarımdan ismim ve adresim link gösterilmek suretiyle alıntı yapılabilir. İzinsiz emek hırsızlığı durumunda hakkımı "hukuki çerçevede" sonuna kadar arayacağıma emin olabilirsiniz.Emeğe saygı gösterdiğiniz için teşekkürler!